Sex live shqipri


02-Jun-2018 22:04

Erioni, regjisori i filmit, na bën me dije se ai së bashku me grupin e tij së shpejti pritet të shfaqen edhe me një tjetër projekt pune.

Stafi i Erion Murizit, që prej një kohe të gjatë merret me organizime festash ku preferohen balerinë të zhveshur, tregon se ka kohë që bën këtë punë si striptizman, ndërsa filmi ka qenë një eksperiencë e madhe në karrierën e tij.

Genci and Enkelejda of Aksion Plus were gracious hosts in their beautiful city.

Representative from sex work projects from Hungary, the Czech Republic, Bulgaria, Albania, Montenegro and Latvia participated in the one-day event which also brought together sex workers from Hungary, Albania and Bulgaria.

Përgjegjësia e plotë për dërgimin e porosisë, ose për kontaktim, është e dërguesit/dërgueses, ose e kontaktuesit/kontaktueses. NET NUK MERR PËRSIPËR ASNJË PËRGJEGJËSI për mashtrimet dhe sidomos për lidhjet e pasuksesshme e dashuritë e pafat.

Lajmi për realizimin e filmit të parë porno me personazhe shqiptarë zgjoi një interes të veçantë tek publiku shqiptar gjithandej ku jetojnë, edhe përkundër kritikave të shumta të cilat erdhën në adresë të projektit të ri.